Ostatnio na forum pisaliśmy trochę o transferach, dlatego warto założyć taki temat. Co ogólnie sądzicie o zainteresowaniu Blackburn polakami bo klub wyraził zainteresowanie Majewskim bo o Dudce niby też mówiono ale żadna wiadomość z Anglii na ten temat do nas nie napłynęła
Nom o Majewskim w polskiej telewizji nawet mówili, że Rovers go chcą, moje zdanie jest takie, że jeśli chcemy wzmocnień takich realnych to potrzeba nam lepszych i doświadczonych zawodników ale on z kolei moze sie "zwrócić" po kilku latach
Niby Hughes ma mieć w tym oknie transferowym ponad 10 mln funtów co jest już całkiem niezłą sumą, na pewno można kogoś dokupić i ja wierze, że Mark znajdzie kogoś taniego a dobrego coś jak Roque Santa Cruz
Myślę, że taki transfer i za takie pieniądze za jakie Santa Cruz przeszedł do Rovers trafia się raz na ładne kilka lat. Jednak zawsze można mieć nadzieję, że poszczęści nam się 2 lata z rzędu . A co do zainteresowania polakami przez Blackburn to jeśli miałbym wybierać to wybrałbym Dudkę, bo mógłby być wzmocnieniem defensywy, a jak wiadomo u nas nie jest z nią perfekcyjnie.
Zgadzam sie ze Roque Santa Cruz to był bardzo dobry transfer. A co do Polakow w Blackburn miło by było zobaczyć jakiegoś Polaka grającego na Ewood Park
Blackburn Rovers planuje wydać 2,5 miliona funtów na zawodnika Tottenhamu Hotspur - Hossama Ghaly. Według mnie lepiej zostawić te pieniądze i dać troche więcej za jakiegos klasowego obrońce, który bedzie realnym wzmocnieniem defensywy
Byłem dziś mile zaskoczony ja przeczytałem o Rierze ;] jeśli jego transfer wypali to moze byc transferem nawet na miare Roque Santa Cruza (troche mnie poniosło) a w sumie jest jeszcze taka sprawa za ile on ma przejsc. Bo jeśli np. 10 mln to ja dziękuje.
Tu taka krótka biografia Annana ;]
Annan jest wychowankiem klubu Sekondi Hasaacas FC. W 2003 roku w wieku 17 lat zadebiutował w jego barwach w ekstraklasie Ghany. Tam występował przez 2 sezony i po zakończeniu sezonu 2004 przeszedł do jednego z czołowych klubów w kraju, Hearts of Oak. W 2005 roku z tym stołecznym zespołem wywalczył mistrzostwo kraju, a także zdobył Puchar Konfederacji CAF, dzięki pokonaniu po serii rzutów karnych innego ghańskiego klubu, Asante Kotoko. Natomiast w sezonie 2006/2007 drugi raz udało mu się zostać mistrzem Ghany.
W marcu 2007 roku Ghańczyk wyjechał do Europy. Jego nowym klubem został norweski Start Kristiansand i od samego początku stał się jego podstawowym zawodnikiem. Na koniec roku 2007 zajął z nim jednak przedostatnią 13. pozycję w pierwszej lidze i spadł do drugiej ligi.
źródło: wikipedia